VAKANTIEWONINGEN & RECREATIEPARKEN

U wilt dat een vakantiehuis als een tweede thuis aanvoelt. Dit geldt voor zowel eigen gebruik en als u deze aanbiedt voor de verhuur. Het is belangrijk dat uw vakantiehuis een unieke uitstraling heeft en sfeer uitstraalt. Bij het inrichten van recreatieparken en vakantiewoningen moeten verschillende factoren in overweging worden genomen. Samen zoeken we naar de juiste producten die aansluiten uw wensen, zodat we een droominterieur voor uw vakantiewoning kunnen creëren.

FUNCTIONELE RUIMTE

Vaak is de oppervlakte van een recreatiewoning een stuk minder groot dan die van uw vaste huis. Zo voelt de binnenzijde dan ook enigszins klein aan. En hoewel een knus karakter natuurlijk best zijn charme heeft wilt u natuurlijk ook een ruimtelijk effect creëren in uw eigen vakantiehuisje. Daarom kijken wij graag samen naar de juiste indeling om het droominterieur voor uw vakantiewoning te realiseren.

Adviesgesprek plannen

Stijl en sfeer

Interieurs van vakantie woningen draaien om sfeer en het gevoel van ‘meer dan thuis’ zijn. Kleine details die in de verhuur zeer belangrijk zijn, verliezen wij daarom niet uit het oog. Daarnaast dient het meubilair praktisch, hufterproof en functioneel te zijn. Wij hebben een ruim assortiment aan meubelen voor u klaarstaan die wij direct kunnen leveren.

Bekijk ons portfolio

Showroom

We leren u graag kennen om zo het juiste advies kunnen geven. U bent dan ook van harte welkom om onze showroom in Dodewaard te bezoeken op afspraak. Hier hebben wij vakantiewoningen nagemaakt om u een unieke belevenis te geven van hoe uw vakantiewoning er ongeveer uit kan komen te zien. Op die manier kunnen we tot een goed eindresultaat komen voor uw vakantiewoning.

Bekijk onze showroom

Samen met u ontwikkelen wij graag interieurs die zorgen voor de ultieme gast beleving.