m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

TOTAALPROJECTEN DIE VERDER GAAN DAN UW VERWACHTINGEN

Welkom

Wij houden van dromen werkelijkheid maken. Daarom bieden wij totaaloplossingen aan op interieurgebied met eindeloze mogelijkheden. Dat kan voor uw vakantiewoning, showroom, hotel, restaurant, woning of bijvoorbeeld een kantoor zijn. Wat uw interieur droom ook is, Lusso Design kan helpen om deze werkelijkheid te maken.

Grenzeloos ontzorgen

In alles wat wij doen staat uw wens centraal. Wij nemen taken en zorgen uit handen om daarmee verantwoordelijkheid te creƫren voor de realisatie van uw interieur wensen. Wij zorgen voor kwalitatief hoogstaand maatwerk voor bijvoorbeeld kasten en een bar, maar denken daarbij ook aan de juiste verlichting. Bij Lusso Design betekent interieur meer dan alleen het plaatsen van meubels. Perfectie zit hem in de details.

ERVARING

ERVARING

Door onze ervaring te laten spreken, denken wij pro-actief met u mee en zoeken samen naar de ideale realisatie voor uw interieur wensen.

KWALITEIT

KWALITEIT

De kwaliteit van onze diensten, meubels en service zal altijd boven verwachting zijn. Alleen het beste is goed genoeg om kwaliteit te garanderen.

BETROUWBAAR

BETROUWBAAR

Wij ontzorgen u volledig tijdens het traject. Wij communiceren helder welke stappen er genomen gaan worden en betrekken u in de voortgang.

SERVICE & GARANTIE

SERVICE & GARANTIE

Wij zijn pas tevreden als uw wensen werkelijkheid zijn geworden. Service en garantie staan centraal in onze dienstverlening.