LUSSO DESIGN INTERIOR PROJECTS

U zoekt een gedreven team interieurdesigners. Lusso Design is een jonge onderneming die uit liefde voor het vak is opgericht. Met bijzondere toewijding zorgen wij ervoor dat wij al uw (turnkey) projecten perfect opleveren. Alle teamleden van Lusso denken in oplossingen. Die vinden we dan ook altijd. Voor ieder interieurvraagstuk. Wat u in uw hoofd hebt, zetten wij voor u op papier. Vervolgens maken wij daar uw werkelijkheid van.

Daarnaast nemen wij al uw zorgen uit handen tijdens het traject. Wij communiceren helder welke stappen er genomen gaan worden en betrekken u in de voortgang. Wij zijn pas tevreden als uw wensen werkelijkheid zijn geworden. Service, garantie en persoonlijke aandacht staan centraal in onze dienstverlening.

Wie zijn wij?

Team Lusso Design denkt proactief met u mee. Samen kijken we naar de ideale realisatie van uw interieurwensen. Onze jarenlange ervaring komt hierbij goed van pas. Het ontwerpersteam van Lusso Design is breed geori├źnteerd in designmogelijkheden. Voor elke tak van sport hebben we een specialist. En een eigen ontwerper in huis op het hoofdkantoor in Dodewaard. Het team is daarnaast goed op elkaar ingespeeld. De onderlinge afstemming en samenwerking zijn prima. Als klant profiteert u daarvan door beter op uw situatie afgestemde ontwerpen en heldere informatie over in welk stadium het proces zich bevindt.

Eigen buitendienst

Ook in de buitendienst van Lusso Design opereert een team van ervaren medewerkers. Allemaal frisse en nette jongens die met inmiddels negen transportbussen door Nederland rijden. Zonder uitzondering met het doel om praktische invulling te geven aan al uw interieurwensen. Ook deze vakmensen zijn medewerkers die met gevoel werken voor Lusso Design. Dat geldt overigens voor al onze teamleden. Onze ervaring is dat als je team klopt, je een winning team hebt. We werken met twintig teamleden van wie zes op het hoofkantoor die werken aan de invulling van al uw interieurwensen.

Plan een adviesgesprek

Gericht op kwaliteit

De kwaliteit van onze diensten, meubels en service zal altijd boven verwachting zijn. Alleen het beste is goed genoeg om kwaliteit te garanderen. We hebben een eigen productielijn, dus daarmee hebben we veel in eigen hand. Dat is de reden dat we snel aan uw vraag kunnen voldoen. We leveren ook onder private label originele en persoonlijke elementen voor in uw interieur. Of meubelen als dat uw wens is. Daarom hebben we twee ruime opslagpanden in Andelst, in het midden van het land. Daar hebben we ook een eigen werkplaats om snel aan uw wensen te kunnen voldoen.

Plan een adviesgesprek