LUSSO DESIGN INTERIOR PROJECTS

Lusso Design heeft zijn reputatie opgebouwd door zijn unieke ontwerpen en professionele uitvoering van projecten. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder het ontwerpen en inrichten van kantoren, hotels, restaurants, winkels en andere commerciële ruimtes. Lees verder voor meer informatie over onze projectinrichting.

In alles wat wij doen staan uw wensen centraal. Wij nemen u uw taken en zorgen op interieurgebied uit handen. En we nemen de volle verantwoordelijkheid op ons om al uw interieurwensen te realiseren. Wij zorgen voor kwalitatief hoogstaand maatwerk voor bijvoorbeeld kasten en een bar. Daarbij denken we ook aan de juiste verlichting. Bij Lusso Design betekent interieur meer dan alleen het plaatsen van meubels. Perfectie schuilt in de details.

Horeca & Hospitality

Bij dit type interieurdesign richten wij ons op het creëren van een aantrekkelijke en functionele omgeving voor gasten, waarbij rekening wordt gehouden met de behoeften van het bedrijf en de gasten. Een effectief interieurontwerp kan de sfeer van een ruimte versterken en helpen bij het aantrekken van klanten, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan de bedrijfsdoelen.

Meer over horeca & hospitality

Vakantiewoningen & recreatieparken

U wilt dat een vakantiehuis als een tweede thuis aanvoelt. Dit geldt voor zowel eigen gebruik en als u deze aanbiedt voor de verhuur. Het is belangrijk dat uw vakantiehuis een unieke uitstraling heeft en sfeer uitstraalt.

Meer over vakantiewoningen & recreatieparken

Kantoren

Bent u op zoek naar een projectinrichter voor uw kantoor? Dan helpen wij u graag verder bij het realiseren van een sfeervolle en praktisch ingerichte werkruimte met ergonomisch kantoormeubilair. Een goede kantoorinrichting maakt het succes van een bedrijf. Daar gaan we samen voor zorgen.

Meer over kantoren

Particuliere totaalprojecten

Gaat u verbouwen of bent u toe aan een nieuwe inrichting? Of maakt u een frisse start door het bouwen of kopen van een nieuwe woning? Het doel is om ervoor te zorgen dat uw huis uw persoonlijkheid weerspiegelt.

Meer over particuliere totaalprojecten