HORECA & HOTELS

Horeca en Hotel-interieurdesign richt zich op het creëren van een aantrekkelijke en functionele omgeving voor gasten, waarbij rekening wordt gehouden met de behoeften van het bedrijf en de gasten. Een effectief interieurontwerp kan de sfeer van een ruimte versterken en helpen bij het aantrekken van klanten, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan de bedrijfsdoelen. Lusso Design helpt u graag bij het ontwerp van een luxe en stijlvolle Horeca & Hotel omgeving.

FUNCTIONELE RUIMTE

Het is belangrijk om de functie van de ruimte te begrijpen en hiermee rekening te houden bij het ontwerpen. Een restaurant heeft bijvoorbeeld andere ontwerpoverwegingen dan een hotellobby of een bar.

Adviesgesprek plannen

Stijl en sfeer

Het interieurontwerp moet passen bij de stijl en sfeer van de horeca- of hospitality-omgeving. Het kan bijvoorbeeld modern, rustiek, klassiek of minimalistisch zijn.

Bekijk ons portfolio

Het gebruik van kleur

Kleur speelt een belangrijke rol in het interieurontwerp en kan de sfeer van de ruimte beïnvloeden. Het is belangrijk om kleuren te kiezen die passen bij de stijl en sfeer van de ruimte en die de gewenste emoties bij de gasten opwekken.

Bezoek onze showroom

Al deze overwegingen zijn belangrijk bij het ontwerpen van een horeca- of hotel-omgeving en kunnen bijdragen aan een succesvolle en comfortabele ruimte voor de gasten.