PARTICULIERE TOTAALPROJECTEN

We zijn sterk in totaalconcepten: van ontwerp tot levering. En we nemen alle interieuronderdelen mee in een ontwerp dat staat als een huis. Lusso Design werkt op aanvraag ook voor grote particuliere opdrachtgevers.

Dus gaat u verbouwen en bent u toe aan een nieuwe inrichting? Of maakt u een frisse start door het bouwen of kopen van een nieuwe woning? Ons ontwerpersteam helpt u graag bij het creëren van een stijlvol interieur. Het doel is om ervoor te zorgen dat uw huis uw persoonlijkheid weerspiegelt. Zodat het een plek is, waar u u fijn, comfortabel en thuis voelt. Met een goed interieurontwerp delen we de ruimte optimaal en creatief in en vormt alles één stijlvol geheel.

KENNIS EN AANBOD

Kwaliteit en vakmanschap zitten al 104 jaar in ons DNA. Eigenaar Nico van Hunnik zit inmiddels 25 jaar in het vak. Dat is een garantie voor kennis en een buitengewoon goed ontwikkeld gevoel voor wat klanten echt willen. Daarnaast hebben wij een heel ruim aanbod in vloeren, raambekleding, meubels, verlichting en nog veel meer. Kortom, wij regelen het totale plaatje van A tot Z, zodat u zich bezig kunt houden met andere belangrijke zaken.

Adviesgesprek plannen

3D VISUALISATIE

U kunt ervoor kiezen om een 2D of 3D interieurontwerp te laten maken. In een 3D ontwerp is het mogelijk de gewenste materialen, meubelen, kleuren en accessoires toe te passen. Met deze beelden lijkt het net of u al binnen kunt kijken in de toekomstige ruimte. Samen zorgen we ervoor dat de juiste keuzes worden gemaakt voor een perfect interieur wat bij u past.

Bekijk ons portfolio

VERTROUWEN

Wij nemen al uw zorgen uit handen tijdens het traject. Wij communiceren helder welke stappen er genomen gaan worden en betrekken u in de voortgang. Wij zijn pas tevreden als uw wensen werkelijkheid zijn geworden.

Bekijk onze showroom

Bij Lusso Design betekent interieur meer dan alleen het plaatsen van meubels. Perfectie zit hem in de details. Vraag via onderstaande button eenvoudig aan adviesgesprek aan.