ONS Team

Ons team werkt nauw samen om ervoor te zorgen dat uw ontwerp naadloos aansluit bij uw behoeften en wensen. We stemmen onze expertise en vaardigheden op elkaar af om ervoor te zorgen dat we het beste resultaat bereiken. U kunt erop vertrouwen dat u vanaf het begin tot het einde van het project in goede handen bent bij ons team. We bieden transparante communicatie en houden u op de hoogte van de voortgang van het proces. Neem gerust contact op met één van onze teamleden.

MAAK KENNIS MET

Nico van Hunnik

+31 6 39 01 53 38
nico@lusso-design.nl

Geboren in Opheusden met de wieg in de meubelzaak van mijn vader. Vanaf 1998 werkzaam bij mijn vader en vanaf 2004 zelfstandig in de winkels. In 2017 ben ik overgestapt in de projecten en ben nog steeds met veel plezier aan het werk met een leuk team!

LussoDesign_CTWC-3

Marieke Janssen Accountmanager recreatie

+31 6 14 59 27 42
marieke@lusso-design.nl

Een goede relatie tussen u en Lusso Design staat centraal. Als accountmanager vervul ik een combinatiefunctie van relatiebeheer en sales.

Puck Hoogland Sales / Orderverwerking

0488 – 42 93 40
puck@lusso-design.nl

Direct contact met u is wat ik leuk vind. Ik zorg ervoor dat de koffie klaarstaat en de showroom er op en top uitziet voor een echte beleving op onze showroom.

Britt Ravesloot Interieurontwerpster

+31 6 48 14 89 42
britt@lusso-design.nl

Uw wensen vertalen naar een uniek droom interieur! Dat is wat ik het allerliefste doe. Door een 3D ontwerp te maken ziet u precies hoe uw interieur eruit komt te zien. Ook deel ik graag onze projecten op social media.

Monique Administratief medewerkster

0488 – 42 93 40
monique@lusso-design.nl

Elke dag is anders en voer ik weer diverse werkzaamheden uit. Zo beantwoord ik telefoontjes, verwerk ik de post en handel ik e-mails af. Mijn werkgebied is heel breed en dat is precies wat ik leuk vind!

Lowie Magazijnbeheer

0488 – 42 93 40
info@lusso-design.nl

Ik steek graag mijn handen uit de mouwen. Ik heb verschillende taken die ik leuk vind zoals; goederen ontvangen, lossen, de voorraad controleren en het klaarzetten van bestellingen voor de buitendienst.

WE DENKEN GRAAG MET U MEE

OM UW DROOMINTERIEUR TE REALISEREN