Kantoor interieur ontwerp

Kantoor interieur ontwerp

Bent u op zoek naar een projectinrichter die ook tekent voor uw kantoor interieur ontwerp? Dan helpen wij u graag verder bij het realiseren van een sfeervolle en praktisch ingerichte kantoorruimte, eventueel met ergonomisch kantoormeubilair. Een goede kantoorinrichting is één van de succespijlers onder uw bedrijf. Met een strak kantoor interieur design gaan we daar samen voor zorgen.

De wens voor een ander kantoor interieur ontwerp komt vaak voort uit praktische motieven of redenen op het gebied van stijl, smaak en schoonheid. Wat de reden voor een design switch ook is: een stijlvol en functioneel kantoor begint bij een goed kantoor interieur ontwerp. De ontwerpers van Lusso Design zijn heel goed in staat om u hiermee te helpen.

Adviesgesprek aanvragen >

Een kantoor interieur ontwerp laten maken door Lusso Design

Zelf een kantoor inrichten kan een lastige en stressvolle klus zijn. Een accurate planning is van groot belang om alles soepel te laten verlopen. Wanneer u ervoor kiest om zelf een nieuw kantoor interieur design te maken, dan kan er een heleboel misgaan. Daarbovenop komt dat het design van een kantoorruimte waarschijnlijk nooit zo lukt zoals een professional van Lusso Design dit zou doen. Het kantoor komt er vaak erg anders uit te zien dan dat u in gedachten hebt, omdat u bijvoorbeeld tóch niet zo goed weet wat u wilt of omdat uw ideeën in uw kantoor interieur ontwerp simpelweg niet goed genoeg tot uiting komen. De oplossing hiervoor is om een professional van Lusso Design voor het interieurontwerp van uw kantoor in te schakelen.

Ervaar onze showroom >

Concrete plannen voor een kantoor interieur ontwerp

Onze designers weten tot in de details hoe zij uw ideeën en wensen kunnen omzetten tot een concreet kantoor interieur ontwerp. Ondersteuning van een ontwerper zorgt ervoor dat het kantoor interieur ontwerp perfect past bij u, uw bedrijf, het merk, de branding én uw medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat uw kantoor zo wordt ingericht dat u er langdurig plezier van hebt. Medewerkers horen zich goed te voelen in een inspirerende kantoorruimte. En vergeet de klanten niet die over de vloer komen. Het gaat erom dat mensen zich prettig voelen in een gezonde werkomgeving.

Kantoor interieur ontwerp op maat

Ieder bedrijf is uniek en daarom moet ook ieder kantoor uniek zijn. Het kantoor hoort een fijne werkplek te bieden aan medewerkers en tegelijkertijd ook een warme en aangename omgeving te zijn voor eventuele bezoekers en klanten. Om deze reden staan wij graag voor u klaar om u te helpen bij het creëren van een inspirerende kantooromgeving vol creativiteit. Bij een kantoor interieur ontwerp houden wij rekening met al uw wensen en eisen. Hebt u al bepaalde ideeën? Vertel die ons en wij zorgen ervoor dat onzer ontwerpers uw wensen vertalen naar een concreet kantoor interieur ontwerp. Hierbij gaan we van schets naar schets, totdat het daadwerkelijke interieur op maat van uw dromen is gecreëerd.

Bekijk ons portfolio >

Het proces van het perfecte kantoor interieurontwerp

Tijdens het proces van eerste kennismaking tot ontwerp doorlopen we samen een aantal stappen:

We plannen een kennismakingsgesprek waarin we samen kijken naar uw wensen. Daarna geven we wij u eerlijk en passend advies. Nadat we uw wensen hebben besproken, gaan we samen kijken naar de haalbaarheid hiervan. We voeren een haalbaarheidsonderzoek uit zodat u en wij niet voor verrassingen komen te staan tijdens het kantoor interieurontwerp proces van uw kantoor.

Nadat is gebleken dat uw wensen haalbaar zijn, gaan we over tot conceptontwikkeling en design. In deze stap vindt het proces van het kantoorontwerp plaats, waaraan wij net zo lang schaven totdat we het optimale ontwerp van uw droomkantoor hebben bereikt.

Design in de praktijk

Ziet u helemaal voor zich hoe uw kantoor interieur ontwerp er in de praktijk uit zal zien? Dan helpen wij u vanzelfsprekend  graag met de realisatie hiervan. Wij houden ons bezig met het totale interieur en kunnen het gehele project ook turn-key opleveren. Van (ver)bouwen, verhuizen en herinrichten: de designers Lusso Design zetten het kantoorontwerp graag om naar de realiteit. De ideale werkplek ziet er voor iedereen anders uit. Een prettige sfeer zodat u en uw medewerkers comfortabel kunnen werken zoals zij dat graag willen. Wij ondersteunen u met een advies en bieden totaaloplossingen aan op interieurgebied met eindeloze mogelijkheden.

Plan hier uw adviesgesprek! >