Hotel interieur design

Hotel interieur design

Bent u op zoek naar een partij die samen met u gericht tot oplossingen komt voor uw hotel interieur design? Dan hebt u in Lusso Design uw ideale partner gevonden. Wij richten ons op het  creëren van hotel- en horeca interieur design. Ons uitgangspunt is het samen scheppen van een aantrekkelijke en functionele omgeving voor uw gasten.

Hierbij houden we rekening met de behoeften en het concept van het bedrijf en met de verwachtingen van uw gasten. Een effectief interieurontwerp versterkt de sfeer van een ruimte en helpt u bij het aantrekken van klanten, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan de bedrijfsdoelen. Lusso Design helpt u graag bij het ontwerp en de projectinrichting van een luxe en stijlvol hotel.

EEN ALLESBEPALEND HOTEL INTERIEUR DESIGN

Een uitgekiend hotel interieur design kan allesbepalend zijn voor het succes van uw hotel. Uw gasten willen in veel gevallen niet slechts een lekker drankje doen, heerlijk dineren of een aantal nachten in uw hotel doorbrengen. Nee, als gasten een hotel bezoeken, draait het om de complete beleving. De specialisten van Lusso Design helpen u graag bij het realiseren van een hotelontwerp dat past bij de manier waarop u zich wilt onderscheiden van de concurrentie. Daarbij staan de beleving van de klant en uw wensen centraal. We houden daarnaast ook rekening met praktische zaken en vanzelfsprekend hoort het ontwerp ook bij het hotelconcept te passen.

VEEL ERVARING

Als specialist in hotel interieur design hebben we veel ervaring met het inrichten van de meest uiteenlopende hotelpanden. Voor ieder hotel of elke hotelketen realiseren we een onvergelijkelijk ontwerp. Als hotelondernemer hebt u een duidelijk beeld van welke beleving u uw gasten wilt bieden. Daarnaast zijn er vaak – praktische-  eisen waar het hotel aan moet voldoen. Bij Lusso Design vinden we het dan ook belangrijk om u steeds nauw bij het ontwerpproces te betrekken. Wij ontwerpen de inrichting niet vóór de klant, maar samen met de klant. Bekijk hier ons enthousiaste team.

UW TEVREDENHEID IS ONS DOEL

Het doel van Lusso Design is om een hotel interieur design te maken waar u helemaal tevreden mee bent. Daarnaast houden we ook rekening met de gasten en het concept. Ons doel is om een unieke ambiance te creëren. De hotel inrichting bepaalt namelijk grotendeels de beleving van uw gasten. Met een warme en unieke inrichting zorgt u ervoor dat uw gasten herhalingsbezoeken doen. Ons streven is om zoveel mogelijk duurzame materialen in het hotel interieur design te verwerken. Dat is natuurlijk ook nog eens mooi meegenomen voor het imago van uw hotel. Ook consumenten kiezen namelijk steeds bewuster.

STIJL EN SFEER

Het interieurontwerp hoort te passen bij de stijl en de sfeer van uw hotelonderneming. Het kan bijvoorbeeld modern, rustiek, klassiek of minimalistisch zijn. Al naar gelang uw wensen. Kleur speelt een belangrijke rol in het interieurontwerp en is van grote invloed op de sfeer van de ruimte.  Het is belangrijk om kleuren te kiezen die passen bij de stijl en sfeer van de ruimte en die de gewenste emoties en gevoelens bij de gasten opwekken. Al deze overwegingen zijn belangrijk bij het verwezenlijken van een hotel interieur design en dragen bij aan een succesvolle en comfortabele ruimte voor uw gasten. Volg ons op Facebook voor de laatste projecten.

Portfolio bekijken >

VERRASSEND HOTEL INTERIEUR DESIGN

Lusso Design heeft zijn reputatie opgebouwd door verrassend hotel interieur design te combineren met de professionele uitvoering van de ons toevertrouwde projecten. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder het ontwerpen en inrichten van kantoren, hotels, restaurants, winkels en andere commerciële ruimtes. In alles wat wij doen staan uw wensen centraal. Wij nemen u uw taken en zorgen op het gebied van hotel interieur design volledig uit handen. En we nemen de volle verantwoordelijkheid op ons om al uw interieurwensen te realiseren. Wij zorgen voor kwalitatief hoogstaand maatwerk voor bijvoorbeeld kasten en een bar. Daarbij denken we ook aan de juiste verlichting. Bij Lusso Design betekent interieur meer dan alleen het plaatsen van meubels. Perfectie schuilt in de details.

Plan hier uw adviesgesprek >>