Horeca styling

Horeca styling

Bij Lusso Design streven we naar innovatieve horeca styling die elke ruimte transformeert tot een uniek interieur. Of het nu gaat om het inrichten van chique hotels, restaurants of gezellige cafés, ons team van ervaren ontwerpers staat klaar om uw visie tot leven te brengen. We combineren tijdloze elegantie met eigentijdse flair om ruimtes te creëren die niet alleen prachtig, maar ook functioneel en praktisch zijn.

Plan hier uw adviesgesprek >

Elegante ontwerpen die de zintuigen prikkelen

Bij Lusso Design geloven we dat de essentie van horeca styling ligt in het creëren van een totaalervaring die de zintuigen prikkelt en gasten aanspreekt. Onze elegante ontwerpen maken gebruik van warme houttinten, luxueuze stoffen en gedurfde accenten om een sfeer van luxe en comfort te creëren die gasten uitnodigt om te ontspannen en te genieten van hun verblijf. Elk detail wordt zorgvuldig overwogen om een omgeving te creëren die een blijvende indruk achterlaat.

Projectinrichting voor horeca & hotels >

Duurzaamheid en milieubewustzijn in horeca styling

Bij Lusso Design hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn in al onze projecten. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en producten die niet alleen stijlvol zijn, maar ook vriendelijk voor de planeet. We streven ernaar om ruimtes te creëren die niet alleen vandaag indruk maken maar ook nog vele jaren in de toekomst.

Uw partner in horeca styling

Of u nu een nieuw horecaconcept lanceert, een bestaande ruimte wilt renoveren of gewoon op zoek bent naar inspiratie, Lusso Design is uw betrouwbare partner in horeca styling. Ons toegewijde team begeleidt u door het hele proces, van het conceptuele ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering, om ervoor te zorgen dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw ruimte kunnen transformeren in een oase van elegantie en gastvrijheid. Met Lusso Design krijgt uw horeca- of hospitality onderneming de uitstraling die het verdient.

Enkele referenties

Om een beeld te krijgen van de afdeling horeca-styling van Lusso, hebben we tal van gerealiseerde projecten. Een kleine impressie:

  • Grand Cafe at the Park
  • Restaurant Bospark Ede
  • Restaurant Bij de Engel in Dodewaard
  • Hotel Sir Hendrik

Bekijk ons portfolio.

Maak kennis met Lusso Design, ruim 25 jaar interieurervaring

Lusso Design, gevestigd in Dodewaard, is een toongevend bedrijf op het gebied van horeca styling en horeca interieur advies tot realisatie en onderhoud. Met een passie voor het creëren van verfijnde en elegant vormgegeven ruimtes, brengt Lusso Design de visie van haar klanten tot leven door middel van creatieve en innovatieve ontwerpoplossingen en uiteraard de uitvoer hiervan. Het team van Lusso Design bestaat uit ervaren en getalenteerde ontwerpers. Ze begrijpen dat het succes van een ruimte niet alleen afhangt van het visuele aspect, maar ook van functionaliteit en praktisch gebruik.

Een gratis adviesgesprek

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die LussoDesign te bieden heeft? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Dodewaard. Ontvang creatief en inspirerend interieur advies! Ons team maakt op basis van uw wensen een prachtig 3D ontwerp op maat.

Plan hier uw adviesgesprek >