Horeca inrichting

Horeca inrichting

Bent u op zoek naar de perfecte horeca inrichting voor uw bedrijf? Aan Lusso Design hebt u een perfecte partner. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige en stijlvolle meubels en accessoires voor de horecabranche. Of u nu een nieuw restaurant opent, uw café een make-over geeft of uw hotelkamers wilt verfraaien, wij hebben alles wat u nodig hebt.

Onze brede selectie van horecameubilair zal u zeker inspireren. Van elegant ontworpen tafels en comfortabele stoelen tot prachtige barkrukken, wij hebben het allemaal. Onze meubelstukken worden zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen en tegelijkertijd een warme en uitnodigende sfeer te creëren voor uw gasten. Een horeca inrichting is tenslotte de basis van uw onderneming.

Plan hier uw adviesgesprek >>

Horeca inrichting beïnvloedt klantervaring

Bij Lusso Design begrijpen we dat de inrichting van uw horecagelegenheid de algehele ervaring van uw klanten beïnvloedt. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die perfect passen bij uw interieur en merkidentiteit. Of u nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische uitstraling of juist een klassiek en luxe gevoel, onze ontwerpers staan klaar om u hiermee te helpen. Onze focus op kwaliteit en duurzaamheid betekent dat al onze producten gemaakt zijn om lang mee te gaan in de veeleisende omgeving van de horeca. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en werken samen met betrouwbare fabrikanten die onze visie delen.

Klantenservice

Lusso Design staat bekend om zijn uitstekende klantenservice. Ons team van experts staat altijd klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de beste keuzes voor uw horeca inrichting. We begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan al uw specifieke wensen en eisen te voldoen. Kies voor Lusso Design als uw partner in horeca inrichting en ontdek het verschil dat hoogwaardige en een tikje chique meubels kunnen maken in de beleving van uw gasten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen om uw horecagelegenheid naar een hoger niveau te tillen.

Plan uw adviesgesprek met Lusso Design >>

Lusso Design blinkt uit in horeca inrichting

Horeca inrichting, dat is waar Lusso Design in uitblinkt. Bij Lusso Design begrijpen we dat het inrichten van een horecagelegenheid een grote investering kan zijn. Daarom streven we ernaar om kwaliteit te leveren tegen betaalbare prijzen. Bekijk ons team van gedreven interieurspecialisten. We werken nauw samen met onze klanten om oplossingen te vinden die binnen hun budget passen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en stijl. Kies voor Lusso Design als uw partner voor horeca inrichting en transformeer uw zaak in een stijlvolle en gastvrije omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Bel ons op 0488 – 429340. Of stuur ons een e-mail via: info@lusso-design.nl.

Gevoel van thuis zijn

Wij zijn ervan overtuigd dat uw horeca inrichting van invloed is op hoe mensen zich voelen en gedragen. Dat omvat voor ons méér dan alleen het neerzetten van mooie meubelen: wij willen mensen een gevoel geven alsof ze thuis zijn. Door onze omvangrijke collectie en zeer ruime keuze qua stoffering kunt u uw meubilair volledig naar wens samenstellen. Daardoor is ons horecameubilair geschikt voor elk concept of interieur; van retro tot exclusief en van industrieel tot design. Wilt u onze meubels zien, voelen en uitproberen? Maakt u dan een afspraak en bezoek onze gloednieuwe showroom. Eén van onze deskundige adviseurs leidt u rond en vertelt uitgebreid over alle mogelijkheden qua uitvoering, stoffering en afwerking die wij u te bieden hebben. Volg ons op Facebook.