Cafe inrichting

Cafe inrichting

Bent u op zoek naar een partij die samen met u gericht tot oplossingen komt met gedegen interieur advies voor uw café inrichting? Dan hebt u in Lusso Design uw ideale partner gevonden. Wij richten ons – naast het geven van café inrichting advies – op het creëren van horeca interieur design. Ons uitgangspunt is het samen scheppen van een aantrekkelijke en functionele omgeving voor uw gasten.

Hierbij houden we rekening met de behoeften van het bedrijf en uw gasten. Een effectief interieurontwerp in uw horecazaak versterkt de sfeer van een ruimte en helpt u bij het aantrekken van klanten, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan uw bedrijfsdoelen. Lusso Design helpt u daar graag bij met het geven  van advies over uw café inrichting.

CAFÉ INRICHTING

Een uitgekiende café inrichting kan allesbepalend zijn voor het succes van uw horecazaak. Uw gasten willen in veel gevallen niet slechts een lekker drankje doen of heerlijk eten. Nee, als gasten een horecazaak bezoeken, draait het om de complete beleving. De specialisten van Lusso Design geven u graag advies over uw café inrichting die past bij de manier waarop u zich wilt onderscheiden van de concurrentie. Daarbij staan de beleving van de klant en uw wensen centraal. We houden daarnaast ook rekening met praktische zaken en vanzelfsprekend hoort het ontwerp ook bij het horecaconcept passen.

Vraag een adviesgesprek aan >

VEEL ERVARING

Als specialist in diverse stijlen van café inrichting hebben we veel ervaring met het inrichten van de meest uiteenlopende horecapanden. Voor iedere horecazaak en ieder café realiseren we een onvergelijkelijk ontwerp. Als horecaondernemer hebt u een duidelijk beeld van welke beleving u uw gasten wilt bieden. Daarnaast zijn er vaak – praktische – eisen waar uw horecazaak aan hoort te voldoen. Bij Lusso Design vinden we het dan ook belangrijk om u steeds nauw bij het ontwerpproces te betrekken. Wij ontwerpen de inrichting niet vóór de klant, maar samen met de klant.

Bezoek onze showroom >

UW TEVREDENHEID IS ONS DOEL

Het doel van de mensen van Lusso Design is om een café inrichting te ontwerpen waar u helemaal tevreden mee bent. Daarnaast houden we ook rekening met de gasten en het concept. Ons doel is om met ons café inrichting advies een unieke ambiance in uw zaak te creëren. De inrichting van een horecapand bepaalt namelijk grotendeels de belevenis van uw gasten. Met een warme en unieke inrichting zorgt u ervoor dat uw gasten herhalingsbezoeken doen. Ons streven is om zoveel mogelijk duurzame materialen in het advies voor café inrichting te verwerken. Dat is natuurlijk ook nog eens mooi meegenomen voor het imago van uw horecazaak. Ook consumenten kiezen namelijk steeds bewuster. Bekijk ons portfolio.

STIJL EN SFEER CAFE INRICHTING

Het interieurontwerp hoort te passen bij de stijl en de sfeer van uw horecaonderneming. Het kan bijvoorbeeld modern, rustiek, klassiek of minimalistisch zijn. Al naar gelang uw wensen. Kleur speelt een belangrijke rol in het café inrichting advies en is van grote invloed op de sfeer van de ruimte.  Het is belangrijk om kleuren te kiezen die passen bij de stijl en sfeer van de ruimte en die de gewenste emoties en gevoelens bij de gasten opwekken. Al deze overwegingen zijn belangrijk bij het verwezenlijken van een persoonlijk horeca interieur en dragen bij aan een succesvolle en comfortabele ruimte voor uw gasten. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze projecten.

VERRASSEND HORECA INTERIEUR ADVIES

Lusso Design heeft zijn reputatie opgebouwd door verrassend café inrichting advies en de professionele uitvoering van de ons toevertrouwde projecten. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder het ontwerpen en inrichten van kantoren, hotels, vakantiewoningen & recreatieparken, winkels en andere commerciële ruimtes. In alles wat wij doen staan uw wensen centraal. Wij nemen u uw taken en zorgen op het gebied van café inrichting volledig uit handen. En we nemen de volle verantwoordelijkheid op ons om al uw interieurwensen te realiseren. Wij zorgen voor kwalitatief hoogstaand maatwerk voor bijvoorbeeld kasten en een bar. Daarbij denken we ook aan de juiste verlichting. Bij Lusso Design betekent interieur meer dan alleen het plaatsen van meubels. Perfectie schuilt in de details.